donderdag 28 juli 2011

Mexicaanse tortillachipsschotel

 

Ah... weer een too-easy recept, klaar in 10 minuten, groots effect op tafel.

Mexicaanse schotel
Ingrediënten voor 4 personen:

250 gram gehakt
1 blik chilibonen
1 blik zwarte bonen
1 bosje lente-ui
peper/zout
1 zak tortillachips naturel
200 gram geraspte kaas
Bak het gehakt rul. Laat de zwarte bonen uitlekken en voeg ze samen met de (niet-uitgelekte, want de saus is heerlijk) chilibonen aan het gehakt toe. Hak de lente-ui in stukjes en bak ze nog 'n minuutje mee. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe alles in een grote schaal, verdeel de tortillachips langs de rand, strooi de geraspte kaas erover en zet het geheel 3 minuten onder de hete grill, totdat de kaas gesmolten is.
Serveer met crème fraiche, tacosaus en guacamole (zie volgende blog).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten