maandag 8 augustus 2011

Bellini

Nu we toch over alcohol bezig zijn... een heerlijk mixje is de bellini. Klassiek Italiaans, erg makkelijk te maken, groot succes. Het dankje komt officieel uit Venetië en werd uitgevonden door Giuseppe Cipriani (ja, die van Harry's Bar, van de carpaccio)

Pureer een groot blik (uitgelekte) perziken op siroop. Je kunt ook verse perziken nemen, maar die in blik geven een aangenaam zoetje. Meng de puree met een fles Prosecco. Giet in een mooie karaf en klaar!

In het originele recept komt er ook nog een scheutje kersenlikeur bij kijken, voor een mooi roze kleurtje. Grenadine kan natuurlijk ook.

1 opmerking:

  1. Casino |bsjeon.net
    The gaming capital of 꽁머니 Malta is the world's second-largest gaming industry, having grown to $1.2 billion 바카라양방 in 2013. This 스크릴 makes 벳 365 코리아 it one 토토 사이트 리스트 of the

    BeantwoordenVerwijderen